Egarthoܐܓܪܬܐ

Privacy en hulp

Het woordenboek vereist een ingelogd account en een internetverbinding. De app biedt geen downloadbaar woordenboek.

Berichten is een vroege dienst, alleen op uitnodiging. Berichten en afbeeldingen worden opgeslagen bij onze hostingprovider en beschermd met toegangscontrole. Berichten zijn niet end-to-end versleuteld. Bevoegde beheerders kunnen opgeslagen inhoud inzien om de dienst te laten werken en meldingen af te handelen.

AI-vertaling staat standaard uit. Als die aanstaat, wordt alleen tekst die je zelf kiest om te vertalen naar de ingestelde aanbieder gestuurd. Privéberichten worden niet gebruikt als trainingsmateriaal voor Egartho.

De schrijfhulp leert op twee manieren van je. De woorden die je verstuurt worden in je account geteld, zodat je eigen woorden eerst worden voorgesteld; deze geschiedenis zit in je gegevensexport en wordt met je account verwijderd. Suggesties voor het volgende woord worden alleen op dit apparaat geleerd uit je eigen verstuurde berichten, worden nooit geüpload en worden gewist als je uitlogt of via Instellingen. De spellingcontrole werkt op dit apparaat; woorden die je bewaart blijven hier en worden op dezelfde manier gewist.

Het woordenboek bevat Sedra-gegevens van Beth Mardutho: The Syriac Institute, gebruikt onder CC BY-NC 4.0 voor deze niet-commerciële app.

De schrijfhulp rangschikt woorden naar hoe vaak ze in deze teksten voorkomen:

Je kunt gebruikers blokkeren en een gebruiker melden vanuit een gesprek. Een melding deelt het gemelde account, het gesprek en de reden die je opgeeft met de beheerder, die binnen 24 uur reageert en dat gesprek mag lezen om op te treden.

Je naam en foto zijn alleen zichtbaar voor je contacten, voor leden van groepen waarin je zit en voor iedereen met wie je een openstaand contactverzoek hebt. Je instellingen en app-taal zie alleen jij.

Log in en open Instellingen → Account om je gegevens te exporteren of je account te verwijderen. Verwijderen wist je account, je berichten en je foto's. Je privéchats worden voor beide personen verwijderd, ook de berichten van de ander daarin. In groepschats worden je berichten verwijderd en blijft de groep bestaan voor de andere leden. Verwijderen kan niet ongedaan worden gemaakt. Ontvangers kunnen inhoud al buiten Egartho hebben gekopieerd.

Back-ups kunnen verwijderde gegevens bewaren tot de ingestelde bewaartermijn is verlopen. De beheerder moet de definitieve bewaartermijn en een juridisch contact publiceren voordat externe gebruikers worden uitgenodigd.

Voor hulp, of om verwijdering zonder de app aan te vragen, mail naar [email protected] vanaf het e-mailadres van je account. Voor de verwijdering wordt gecontroleerd dat het account van jou is.